Hatay
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

Co-one, Maxis liderliğinde 640 bin Euro yatırım aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Co-one, Maxis liderliğinde 640 bin Euro yatırım aldı

İş Bankası’nın ana yatırımcısı olduğu Maxis Yenilikçi Fon liderliğinde 640 bin Euro yatırım alan girişim, Avrupa yapay zekâ pazarında etiketleme alanında kilit isimler arasında yer almayı hedefliyor.

Mert Menekşe ve Ataberk Arman Kayhan tarafından 2021 yılında kurulan ve İş Bankası’nın girişimcilik programı Workup’tan 2022 yılında mezun olan girişim, çalıştığı firmalara yapay zekâ ekiplerinin ihtiyaç duyduğu görsel, video ve metin verileri için hızlı, doğru ve güvenilir etiketleme çözümleri sunuyor. 

Co-one, sahip olduğu yönetim paneli ile firmalar için veri etiketleme süreçlerini yönetmelerini sağlarken, Kovan App ile etiketleme sürecinde yer alan 3.500’den fazla kullanıcıya oyunlaştırılmış veri etiketleme aktiviteleri ile gelir elde etme imkânı da sağlıyor.

İlk yatırımını 2021 yılında alan Co-one, aylık veri etiketleme hacmini 2022 yılı içerisinde 9 kat artırmayı ve aynı zamanda Avrupa pazarında ilk müşterilerini kazanmayı başardı.

Girişim, Maxis Yenilikçi Fon liderliğinde aldığı 640 bin Euro tutarındaki yatırımın da katkısıyla halen hizmet verdiği 30’un üzerindeki müşteri sayısını hızla artırmayı ve Avrupa yapay zekâ pazarında etiketleme alanında kilit isimlerden biri olmayı hedefliyor.  

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rönesans Holding Türkmenistan da yapılacak GTG-2 için imza attıÖnceki Haber

Rönesans Holding Türkmenistan da yapılac...

Yürekli Yiğitlere Narlıdere den Selam GöderdilerSonraki Haber

Yürekli Yiğitlere Narlıdere den Selam Gö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar