Hatay
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

Çankayada İlaçlama Çalışmaları Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çankayada İlaçlama Çalışmaları Sürüyor

Çankaya Belediyesi, 123 mahallede yıl boyunca sürdürdüğü ilaçlama çalışmaları kapsamında yaz aylarında yoğun mesaide bulunuyor. İlaçlama faaliyetleriyle, yaz aylarında artış gösteren sinek ve haşere sorunu büyük ölçüde bertaraf ediliyor. 

Çankaya Belediyesi, 123 mahalleyi kapsayan ilaçlama çalışmalarını program dahilinde devam ediyor. Kent sağlığını gözeterek yapılan çalışmalarla, yaz aylarında artan haşere ve zararlılarla mücadele ediliyor. Ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları sağlığa zarar vermeyen karışımla ilaçlıyor.

PARKLAR VE YEŞİL ALANLARDA YOĞUN ÇALIŞMA

Kent zararlılarının yoğunlaşabileceği yerlerde ilaçlama çalışmalarına ağırlık veren Çankaya Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı park ve yeşil alanlarda ilaçlama yapıyor. Özellikle çocukların oyun alanları ve dinlenme bölgeleri düzenli ilaçlanarak haşere oluşumuna karşı önlem alınıyor.

ZARARSIZ İLAÇLAR KULLANILIYOR

İlaçlama çalışmalarında insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlar kullanılıyor. Haşere ve sineklerin yoğunluk gösterebileceği alanlar öncelikli olarak belirlenerek, bu bölgelerde etkin mücadele yürütülüyor. İlaçlama çalışmaları, insan yoğunluğunun az olduğu bölgelerde gündüz, ilçe merkezlerinde ise gece yapılıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gemlikte 30 Ağustos Coşkusu Üç Gün SürecekÖnceki Haber

Gemlikte 30 Ağustos Coşkusu Üç Gün Sürec...

ASATtan Serike 4 Milyar TLyi aşan altyapı yatırımıSonraki Haber

ASATtan Serike 4 Milyar TLyi aşan altyap...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar