Hatay
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

Bayrampaşa Belediyesi, yetim çocukları iftarda buluşturdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayrampaşa Belediyesi, yetim çocukları iftarda buluşturdu

Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki yetim çocukları iftar yemeğinde bir araya getirdi. İlçe Kaymakamı Dr. Soner Şenel ile birlikte programa katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, masaları tek tek gezerek yetim çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi.

Bayrampaşa Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı ile birlikte ilçedeki yetim çocukları ve yakınlarını Hasbahçe Davet Evi’nde iftar programında buluşturdu. Çok sayıda yetim çocuğun ağırlandığı programa Bayrampaşa Kaymakamı Şenel ve Belediye Başkanı Atila Aydıner de katıldı. Program boyunca masaları tek tek gezen Başkan Aydıner, yetim çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi.

 “YETİMLER İLE İFTAR YAPMAK BÜYÜK MUTLULUK”

Yetim çocukları ağırlamanın kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade eden Başkan Atila Aydıner, “Yetimin dili, dini ve rengi olmuyor. Dünyanın bütün yetimleri masumdur, hepsi sevgiye ve ilgiye muhtaçtır. En değerli hizmet, yetim ve öksüzlere yapılan hizmettir. Ramazan-ı Şerifin bereketi ve güzellikleri içinde birbirinden güzel onlarca yetim yavrumuzla aynı iftar sofrasına oturmak, onların yüreğine dokunmak bizim için mutlulukların en büyüğü” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Kalp Vakfı Başkanı Kenan Güven salı günü D-Smarta konuk olacakÖnceki Haber

Türk Kalp Vakfı Başkanı Kenan Güven salı...

Dolu Dolu Geçen Bir Yıl Başkan Ceritoğlu Sengel'in Sunumu İle OnaylandıSonraki Haber

Dolu Dolu Geçen Bir Yıl Başkan Ceritoğlu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar