Hatay
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

Başkan Sandıkçı’dan Engellilere Akülü Araç

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Sandıkçı’dan Engellilere Akülü Araç

Engelli vatandaşlarla buluşan Başkan İbrahim Sandıkçı yürüme engellilere akülü araç ve yürüteç hediye etti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla Canik’te ikamet eden engelli vatandaşlarla buluştu. Misafirlerini makamında ağırlayarak onlarla uzun süre sohbet eden Başkan İbrahim Sandıkçı, yürüme engelli vatandaşlara akülü araç ve yürüteç hediye etti.

 

“HİZMETE DEVAM”

Geçtiğimiz yıllarda da ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara yürüteç ve akülü araç verdiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Göreve geldiğimiz ilk yıl ‘Hayata Engel Yok’ projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz organizasyonla 85 kardeşimizi akülü araçlarla buluşturmuştuk. Geçen yıl da pandemi nedeniyle 50 kardeşlerimize akülü araçlarını evlerinde teslim ettik. Bununla birlikte evde ve sokakta kullanmaları için ihtiyaç sahibi olan diğer engelli kardeşlerimize de tekerlekli yürüteç hediye ettik. Belediyemizin Sosyal Yardım Hizmetleri birimi bu amaç doğrultusunda hizmetlerine devam etmektedir” diye konuştu.

 

“ENGELLİLER GÜNÜ BİR GÜNDEN İBARET DEĞİL”

Göreve geldikleri tarih itibariyle Engelliler Günü’nün üçüncüsünü Canik’teki engelli vatandaşlarla birlikte geçirdiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Engelli kardeşlerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Bizim için ‘Engelliler Günü’ sadece bir günden ibaret değildir” dedi. Başkan Sandıkçı, “Engelli vatandaşlarımızla sosyal hayatta sürekli iç içeyiz. Onlar bizden sadece empati kurmamızı istiyor. Herhangi bir vatandaşa gösterilen ilgi dışında bir beklentileri yok aslında. Onların hayatlarını kolaylaştırabilmek ise bizim görevimiz. Engellerini onlarla birlikte aşma gayreti içindeyiz. Onlara hizmet verebilmenin mutluluğu apayrı bir duygu” ifadelerini kullandı.

Buluşmadan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren engelli vatandaşlar Başkan Sandıkçı’ya göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür etti.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir’den Engelliler Günü’ne özel programÖnceki Haber

Büyükşehir’den Engelliler Günü’ne özel p...

Metaverse’e İlgi Katlanarak Devam Ediyor, Şimdi de AdidasSonraki Haber

Metaverse’e İlgi Katlanarak Devam Ediyor...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar