Hatay
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

Başkan Kocaman Çocukların Gönlüne Taht Kurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kocaman Çocukların Gönlüne Taht Kurdu

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepeli minikler için düzenlenen Ramazan eğlence programına katıldı.

 

 

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif münasebetiyle Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan eğlence programları devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ataevler Mahallesi’nde Kartepeli minikler için düzenlenen Ramazan eğlence programına katıldı.

 

KARTEPELİ MİNİKLER ÇOK MUTLU

Kartepe Belediyesi tarafından 18 Mahalle’de “Kartepe’de Çocuk Olmak” sloganıyla düzenlenen Ramazan eğlenceleri geniş katılımla devam ediyor. Gösterilerde Hacivat-Karagöz, Meddah gösterisi, Ateşbaz, Jonglör ve yarışmalarla Kartepeli minikler büyük ilgi gösteriyor. Etkinliklere katılan Kartepeli minikler gönüllerince eğleniyorlar.

 

GENÇLERİN ENERJİSİ BİR HARİKA

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Evlatlarımızın mutluluğu için düzenlediğimiz etkinlikler geniş katılımla devam ediyor. Ramazan Ayı’nın maneviyatını, bereketini dolasıya yaşarken, geleceğimiz olan evlatlarımız için etkinlikler düzenledik. Düzenlenen etkinliklere Kartepeli miniklerimiz büyük ilgi gösteriyor. Gençlerin enerjisi bir harika. Onlarla vakit geçirmek insanı dinlendiriyor” açıklamasında bulundu.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Polen Alerjisi Baharı Kabusa ÇevirmesinÖnceki Haber

Polen Alerjisi Baharı Kabusa Çevirmesin

Kente temiz su sağlamak için yoğun tempoSonraki Haber

Kente temiz su sağlamak için yoğun tempo

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar