Hatay
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

Aliağada İlk İftar İçin Hazırlıklar Tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aliağada İlk İftar İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Aliağa Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının toplu iftar geleneğini Yeni Mahalle Düğün Salonu’nda sürdürüyor.  

Aliağa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’ın toplu iftar geleneğini yaşatmak amacı ile Ramazan ayı boyunca vatandaşlara her gün sıcak yemek hizmeti verecek. İftar yemekleri, vatandaşların birlik ve beraberlik duygularını güçlendirecek, Ramazan ayının manevi atmosferine uygun bir ortamda gerçekleştirilecek.  

Aliağa Belediyesi, Aliağalıları Yeni Mahalle Düğün Salonu’nda bir araya getirecek olan iftar sofralarını özenli bir şekilde hazırladı. 1 ay boyunca iftar yemeğinin verileceği salonda incelemelerde bulunan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Yeni Mahalle Düğün Salonu’muzda Ramazan boyunca gerçekleştireceğimiz iftar programımız için hazırlıklarımızı tamamladık. Ramazanımız mübarek, oruçlarımız kabul olsun” ifadelerini kullanarak tüm Aliağalıların Ramazan ayını tebrik etti.    


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çevre Dostu Enerji Kullanımıyla Seracılıkta Maliyetler DüşüyorÖnceki Haber

Çevre Dostu Enerji Kullanımıyla Seracılı...

ROSATOM, Endonezyada Nükleer Enerji ve NGS İnşaatının Sosyo-Ekonomik Etkileri Konulu Uluslararası Seminerde Çözümlerini SunduSonraki Haber

ROSATOM, Endonezyada Nükleer Enerji ve N...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar