Hatay
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

6 ayda 33 bin talep çözüme kavuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
6 ayda 33 bin talep çözüme kavuştu

Katılımcı yönetim anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Karşıyaka Belediyesi, ÇÖZMER sistemiyle vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı yanıt verebilmek, sorunları ivedilikle çözüme kavuşturmak için çalışmaya devam ediyor. Son 6 ayda farklı iletişim kanallarından iletilen ve sisteme kaydedilen 33 bin 23 talep çözüme kavuşturuldu. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Karşıyaka’da vatandaşlarımızın taleplerinin karşılık bulduğu, çözümün hızla sağlandığı bir belediyecilik anlayışıyla ve katılımcı yönetim vizyonuyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Karşıyaka Belediyesi, vatandaşlar tarafından iletilen taleplerin tek çatı altında toplandığı ÇÖZMER sistemi ile hizmetlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde sürdürüyor. ÇÖZMER ile son 6 aylık süreçte vatandaşlar tarafından farklı iletişim kanalları aracılığıyla iletilen toplam 33.023 talep çözüme ulaştırılarak sonuçlandırıldı.

Çağrı merkezi, WhatsApp hattı, web sitesi, hızlı çözüm masaları ve sosyal medya gibi iletişim kanallarından Belediyeye iletilen şikâyet, öneri ve talepler; ÇÖZMER sistemi üzerinden kayıt altına alınıyor. Her bir başvuru, ilgili müdürlüklere anlık olarak yönlendiriliyor ve süreç şeffaf biçimde takip edilebiliyor. Vatandaşlara SMS yoluyla hem süreçte hem de sonuçta bilgilendirme sağlanıyor. Vatandaşların zaman kaybetmeden, kolaylıkla ulaşabildiği bu sistem sayesinde temizlik, ilaçlama, park düzenlemesi, ulaşım ve çevre sorunları gibi birçok alandaki talepler hızlıca değerlendiriliyor.

“ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞ MEMNUNİYETİ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Halkımızla aramızda güçlü bir bağ kurmak ve kent yaşamını hep birlikte güzelleştirmek için çözüm odaklı çalışıyoruz. İletişim kanallarımızı sürekli geliştiriyor, vatandaşlarımızdan gelen tüm başvuruları ciddiyetle değerlendiriyoruz. ÇÖZMER sistemimizle birlikte vatandaşlarımızın taleplerine hızla yanıt veriyor, sorunları ivedilikle çözüme kavuşturuyoruz. Karşıyaka’nın her köşesine çözüm ulaştırmaya, tüm Karşıyakalıların memnuniyetini sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Pekyatırmacı, “Ormanlarımız hepimizin ortak geleceği ve onları hep birlikte korumalıyız.”Önceki Haber

Başkan Pekyatırmacı, “Ormanlarımız hepim...

Karın şişkinliğine karşı 7 çözümSonraki Haber

Karın şişkinliğine karşı 7 çözüm

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar