Hatay
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

1.Sınıf Öğrencileri için Binlerce Fidan Toprakla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
1.Sınıf Öğrencileri için Binlerce Fidan Toprakla Buluştu

Nevşehir Belediyesi tarafından İlkokul 1. Sınıf öğrencileri için binlerce fidan toprakla buluştu. 

2000 Evler Mahallesi Sulusaray Yolu istikametine ilk fidanlar Belediye Başkanı Rasim Arı ve vatandaşların katılımı ile geçtiğimiz yaz döneminde dikilmişti.

Nevşehir’e yeni yeşil alanlar kazandırmak, topluma ağaç ve orman sevgisi aşılamak, fidan dikme alışkanlığı edindirmek, çevre anlayışının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından hatıra ormanı oluşturuldu. 

Proje çerçevesinde oluşturulan Hatıra Ormanı alanına İlkokul Birinci Sınıf öğrencilerinin de katılımıyla fidan dikimi yapıldı. 

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hasan İler ve Veli Kırşehirli, Mahalle Muhtarları ve ailelerin çocukları ile birlikte katıldıkları törende dikilen çam fidanlarına can suları Başkan Arı ve vatandaşlar tarafından verildi. 

Törene katılan vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı Rasim Arı, geçtiğimiz yaz dönemi başlatılan ve sonrasında aralık ayında devam ettirdiğimiz ağaçlandırma seferberliğine katkı sağlayan bu projenin şehre aynı zamanda nefes aldıracağını ifade etti.

Başkan Arı daha sonra fidan dikimine katılan vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zeyrek, “Çocuklarımızın mutluluğu en büyük motivasyon kaynağımız”Önceki Haber

Zeyrek, “Çocuklarımızın mutluluğu en büy...

Kaçak hafriyat dökenlere 2 milyon lira ceza kesildiSonraki Haber

Kaçak hafriyat dökenlere 2 milyon lira c...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar